Αλεξίου σε ΓΓΑ: «Θέτω εαυτόν στη διάθεση σας για εθελοντική συμμετοχή σε πάσης φύσης δράσεις»

Αλεξίου σε ΓΓΑ: «Θέτω εαυτόν στη διάθεση σας για εθελοντική συμμετοχή σε πάσης φύσης δράσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξανδρος Αλεξίου απάντησε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με γραπτή τοποθέτηση που διαβάστηκε στη σημερινή 1η ημέρα του διαλόγου με τα σωματεία.

Η τοποθέτηση του κ. Αλεξίου

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έλαβα γνώση της σημερινής εκδηλώσεως. Χαιρετίζω την πρωτοβουλία σας και ευελπιστώ να είναι η απαρχή σειράς εκδηλώσεων αλλά και ενεργειών πρόληψης και προστασίας, πρωτίστως των αθλουμένων, ανήλικων και ενηλίκων, αλλά και του αθλητισμού ως χώρου ανάπτυξης και διαμόρφωσης προσωπικοτήτων και ακολούθως προστασίας όλων εν γένει των προσώπων που υφίστανται εξαναγκαστικά συμπεριφορές τρίτων που μπορούν να σημαδέψουν για πάντα μια ψυχή και ένα σώμα.

Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης δεν καθίσταται δυνατή η συμμετοχή μου στη σημερινή συνεδρίαση, ωστόσο δεσμεύομαι ότι εντός των επόμενων ημερών, θα σας αποσταλεί Υπόμνημα θέσεων, παρατηρήσεων και προτάσεων με σκοπό την προστασία των αθλητών κάθε ηλικίας και φύλου και των δικαιωμάτων τους κατά την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό. Προσωπικά θέτω εαυτόν στη διάθεση σας για εθελοντική συμμετοχή σε πάσης φύσης δράσεις και ενέργειες πρόληψης και προστασίας, αλλά και ενημέρωσης των αθλητών και του περιβάλλοντος τους, οικογενειακού και κοινωνικού. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή δύναμη για την επίτευξη των στόχων που τίθενται.

Με τιμή Αλέξανδρος Αλεξίου Πρόεδρος ΑΕΚ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X