Τρελαμένος ο Κονέ στον πάγκο της ΑΕΚ -Η παρακάμερα με Ατρόμητο (VIDEO)

Τρελαμένος ο Κονέ στον πάγκο της ΑΕΚ -Η παρακάμερα με Ατρόμητο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την παρακάμερα του αγώνα μέσα από το ΑΕΚ ΤV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK κέρδισε με 2-1 εντός τον Ατρόμητο και σφράγισε την 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στη 2η θέση της Super League.

Εκτός από τους παίκτες, κλέβει την παράσταση και ο Παναγιώτης Κονέ, με τον τεχνικό διευθυντή της Ενωσης να… τρελαίνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος να πανηγυρίζει αγκαλιά μ όλους τους παίκτες και ειδικά με τον Μάρκο Λιβάγια.

Δείτε την παρακάμερα της αναμέτρησης μέσα από τo AEK TV.

H ενημέρωση της ΑΕΚ

«Την τέταρτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ, που επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1 το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επέβαλε πλήρως την υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 63’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος νωρίτερα είχε και δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μάνταλος και ο Μπακάκης συνδυάστηκαν ωραία και από γύρισμα του δεύτερου ο –COSMOTE MVP της αναμέτρησης- Μάρκο Λιβάια έκανε το 2-0 με κεφαλιά – ψαράκι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89’ ο Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X