«Ο Βράνιες σε προχωρημένες επαφές με τουρκική ομάδα»

«Γιατί δεν παίζει ο Βράνιες;»
Photo Credits: INTIME

Προς Τουρκία οδεύει ο Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες δύσκολα θα παραμείνει στην Αντερλεχτ και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αυτός όμως δεν θα είναι μάλλον η ΑΕΚ, αλλά μία τουρκική ομάδα.

Η διοίκηση της Άντερλεχτ έχει αρχίσει ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και ήδη τέσσερις παίκτες έφυγαν από τις Βρυξέλλες. Οι Αντόνιο Μίλιτς, Ντέρικ Λουκάσεν, Πίτερ Ζούγι και Ισάακ Θελίν έλυσαν τα συμβόλαια τους και θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Ο επόμενος στόχος των Βέλγων παραγόντων είναι η απαλλαγή τους από τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός έχει υψηλές αποδοχές, αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Για αυτό και μέχρι πρότινος έχει αποδειχτεί δύσκολος διαπραγματευτής.

Πάντως, η βελγική ιστοσελίδα «voetbalbelgie» αναφέρει ότι ο Βράνιες θεωρεί ότι επίκειται λύση… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ο Βράνιες έχει προχωρημένες συζητήσεις με τουρκική ομάδα, για να πάρει μεταγραφή.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X