Σάκιτς: «Μας σόκαρε το γκολ που δεχθήκαμε»

Οσα δήλωσε ο Εμάνουελ Σάκιτς

Ο Εμάνουελ Σάκιτς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρηση του Αρη με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν αισθάνεται άδειος μετά την ήττα:

«Είχαμε άλλες προσδοκίες από το παιχνίδι, περιμέναμε περισσότερα. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά δεν αισθάνομαι άδειος γιατί σε τρεις ημέρες έχουμε άλλο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε εκείνο».

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα όσον αφορά την πνευματική άνοδο και πτώση, το γεγονός ότι τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο τόσο γρήγορα:

«Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα γιατί με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, μετά από λίγο νιώθεις κάψιμο στα πόδια σου μες στον αγώνα. Από την άλλη, απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν το βάθος πάγκου που έχουμε εμείς, μπορούμε να πούμε πως είναι πλεονέκτημα».

Για το τι έφταιξε ώστε ο Άρης να ηττηθεί απόψε:

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία, όπως και η ΑΕΚ, αλλά ήμασταν πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία αλλά στο σημείο των αλλαγών της ΑΕΚ είδαμε μια αλλαγή στην εικόνα της. Το γκολ μας σόκαρε και ύστερα δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

Για το αν και ποια πράγματα θα μπορούσε ο Άρης να κάνει καλύτερα επιθετικά:

«Το να βρούμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά δεν έχει τόσο νόημα μετά το παιχνίδι. Πάντως, ίσως θα μπορούσαμε να παίξουμε με περισσότερο θάρρος. Βέβαια, και η ΑΕΚ δεν είναι μικρός σύλλογος. Απέναντι σε τέτοια ομάδα πρέπει να δείξεις και κάποιον σεβασμό, όπως και αυτοί έδειξαν σε εμάς. Αλλά δε νομίζω ότι μας επηρέασε αυτό, νομίζω πως απλά θα έπρεπε να παίξουμε με λίγο περισσότερο θάρρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X