ΑΕΚ: Εντονη δυσαρέσκεια για τα... καμώματα του Κουτσιαύτη!

ΑΕΚ: Εντονη δυσαρέσκεια για τα... καμώματα του Κουτσιαύτη!
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν έξαλλοι με τον διαιτητή Κουτσιαύτη, ο οποίος ανακάλυψε κόκκινη στον Ινσούα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από τη Λαμία, αλλά μέχρι να φτάσει στη νίκη… βασανίστηκε ελέω Κουτσιαύτη.

Ο ρέφερι από την Αρτα ανακάλυψε κόκκινη σε μαρκάρισμα του Ινσούα πάνω στον Προβυδάκη και απέβαλε τον μπακ της ΑΕΚ στο 53′.

Οι άνθρωποι της Ενωσης ήταν έξαλλοι με την απόφαση του Κουτσιαύτη, κάτι που εκφράστηκε έντονα τόσο στο γήπεδο, όσο και στα social.

Η δυσαρέσκεια της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του διαιτητή εκφράστηκε και μετά το τέλος του αγώνα, με τον Ινσούα να ωρύεται στα αποδυτήρια, λέγοντας πως δεν έκανε τίποτα.

Το εκπληκτικό είναι ότι όλοι έλεγαν στον ρέφερει να τσεκάρει στο VAR την αποβολή, αλλά τους έλεγε ότι δεν χρειάζεται γιατί το του υπέδειξαν την αποβολή. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στη ζωντανή μετάδοση, με τον Κουτσιαύτη να τρέχει γρήγορα προς τον Ινσούα με την κόκκινη στο χέρι.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει προκαλέσει ξανά την έντονη δυσαρέσκεια της ΑΕΚ, στο ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, όταν είχε ακυρώσει ένα πεντακάθαρο γκολ του Λιβάγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X