Παπαπέτρου: Κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε χωρίς καλάθι για τρίτη φορά σε 126 αγώνες

Παπαπέτρου: Κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε χωρίς καλάθι για τρίτη φορά σε 126 αγώνες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, έμεινε χαμηλά στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό κι εκτός από αυτό, δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα εντός παιδιάς καλάθι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, έμεινε στο παρκέ για κάτι περισσότερο από 30 λεπτά, αλλά σημείωσε μόλις τρεις πόντους, με 3/5 βολές, 0/2 δίποντα και 0/4 τρίποντα…

Η προηγούμενη φορά που δεν είχε πετύχει καλάθι ήταν περίπου ένα χρόνο πριν, όταν κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα, ειχε παίξει μόλις τρία λεπτά, λόγω τραυματισμού στο χέρι.

Κατά την πορεία του στον Παναθηναϊκό, έχει ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο δεν πέτυχε ούτε ένα σουτ, εναντίον της Μπασκόνια στη Euroleague, τη σεζόν 2018-2019, αλλά και σε εκείνο, είχε παίξει μόλις για τρία λεπτά και κάτι.

Η χθεσινή, κόντρα στην ΑΕΚ, καταγράφεται σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάτι που «αποτυπώνεται» και στα νούμερα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X