Ετοιμη για όλα η ΑΕΚ -Σίγουρη η απόκτηση μπακ, κοιτάει και για άλλες θέσεις

Ετοιμη για όλα η ΑΕΚ -Σίγουρη η απόκτηση μπακ, κοιτάει και για άλλες θέσεις
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα πάει σίγουρα για μία μεταγραφή τον Γενάρη, όμως ταυτόχρονα «τρεκάρει» παίκτες για όλες τις θέσεις.

Στα Σπάτα και στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι έτοιμοι για όλα, καθώς αν και όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί μόνο για την απόκτηση δεξιού μπακ, ψάχνονται σε όλα τα όλα τα επίπεδα, όπως δηλαδή πρέπει να γίνεται σε όλα τα μεγάλα κλαμπ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονται για κεντρικό αμυντικό, για αριστερό μπακ, για επιθετικό, για επιθετικό χαφ και τερματοφύλακα και γενικά για παίκτη σε κάθε θέση που μπορεί να δημιουργηθεί θέμα. Είτε άμεσα, είτε για το καλοκαίρι. Αλλωστε το κλαμπ έχει… συνέχεια και μετά τον Ιανουάριο και είναι αδύνατον να καλυφθούν όλα τα κενά μέχρι την 31η Ιανουαρίου.

Οπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr η ΑΕΚ έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον ξένης ομάδας για κεντρικό αμυντικό της.

Ετσι σε περίπτωση που υπάρξει κάποια κίνηση είτε για κάποιον από τους στόπερ, είτε για τους Μάρκο Λιβάγια – Νέλσον Ολιβέιρα που μένουν ελεύθεροι σε λίγους μήνες, είτε γενικώς για κάποιον παίκτη, η ΑΕΚ θέλει να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη τους. Και ειδικά για στόπερ η ΑΕΚ δείχνει πιο… ζεστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X