Λιβάγια-Ολιβέιρα: Ανανεώνουν με την ΑΕΚ ή μπαίνουν στον «πάγο» (VIDEO)

Λιβάγια-Ολιβέιρα: Ανανεώνουν με την ΑΕΚ ή μπαίνουν στον «πάγο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εξελίξεις αναμένονται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με τις υποθέσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια και ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι τα δύο «καυτά» ζητήματα της ΑΕΚ, καθώς σε περίπτωση που οι προτάσεις της Ενωσης δεν γίνουν δεκτές, τότε θα πρέπει να πάρει μέτρα.

Λιβάγια και Ολιβέιρα έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν από την 1η Ιανουαρίου, αφού τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος της σεζόν κι ακόμη δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα για την ανανέωσή τους.

Το προσεχές διάστημα η Ένωση θα κάνει μία ξεκάθαρη και τελική πρόταση στον Κροάτη επιθετικό, που αν δεν δεν τη δεχτεί, σύμφωνα με τη “Live Sport”, θα τον φέρει πιθανότατα από τώρα κιόλας εκτός ομάδας. Είτε θα ανανεώσει λοιπόν ο Λιβάγια, είτε θα μπει στον «πάγο».

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ολιβέιρα. Η ΑΕΚ θα του καταθέσει μέσα στο επόμενο 10ημερο πρόταση ανανέωσης, η οποία θα περιλαμβάνει μειωμένες απολαβές σε σχέση με το 1 εκατ. ευρώ που λαμβάνει τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αν ο Πορτογάλος δεν τη δεχτεί, θα μείνει κι εκείνος στο περιθώριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X