ΑΕΚ: Στο κάδρο πώληση κεντρικού αμυντικού και η απόκτηση στόπερ-κολόνα μαζί με δεξί μπακ!

ΑΕΚ: Στο κάδρο πώληση κεντρικού αμυντικού και η απόκτηση στόπερ-κολόνα μαζί με δεξί μπακ!
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον ξένης ομάδας για κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, η άμεση κίνηση της Ενωσης για στόπερ-κολόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ… αναγκάζεται μετά και τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη να κινηθεί άμεσα για την ενίσχυση της στις μεταγραφές.

Η «τρύπα» που δεν κλείνει στα μετόπισθεν από την αρχή της σεζόν «πληγώνει» την Ενωση σε κάθε ματς και τα πολλά παιδικά λάθη αναγκάζουν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ψαχτεί άμεσα για την ενίσχυση της για το κέντρο της άμυνας και το δεξί άκρο της.

ΑΕΚ: Η υπόθεση του δεξιού μπακ

Ενώ έμοιαζε δεδομένη απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης (υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα 2 χρόνια), η ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως η εμφάνιση σε αυτήν αλλάζει πολλά στον κιτρινόμαυρο σχεδιασμό. Ως εκ τούτου «παγώνει» η υπόθεση του και σε προτεραιότητα μπαίνει η απόκτηση ενός ξένου που θα κάνει τη διαφορά και θα έχει… άρωμα βασικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η αγορά της Ιταλίας έχει… δελεάσει τους ανθρώπους της Ενωσης. Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες μέρες θα είναι κομβικές μιας και η Ενωση «τρέχει» για την ενίσχυσή της με τον Παναγιώτη Κονέ να έχει επαφές με την αγορά του εξωτερικού και με χώρες που γνωρίζει ότι υπάρχουν… ευκαιρίες. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το σενάριο η ΑΕΚ να αποκτήσει και ξένο δεξί μπακ και τον Κώτσιρα. Αυτό διότι αποχωρούν Παουλίνιο-Βασιλαντωνόπουλος και τώρα υπάρχει μόνο ο Μπακάκης ο οποίος είναι ντεφορμέ.

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για την θέση του στόπερ -Στο κάδρο πώληση στόπερ της

Οσον αφορά στην θέση του κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ έχει ενημερωθεί για το έντονο ενδιαφέρον ξένης ομάδας για δικό της στόπερ. Και μάλιστα το ποσό φαίνεται να είναι πολύ καλό. Τόσο που δείχνει να είναι… δέλεαρ για την Ενωση η παραχώρηση του. Και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσες εξελίξεις.

Την ίδια ώρα όμως η Ενωση έχει αποφασίσει να κινηθεί για κεντρικό αμυντικό που θα πάρει αμέσως θέση βασικού. Και η περίπτωση αυτή συνδέεται με την πιθανότητα πώλησης στόπερ, διότι θα είναι έτσι πιο εύκολη απόκτηση αμυντικού… πρώτης γραμμής καθώς το ποσό που χρειάζεται είναι αρκετά υψηλό και ζυγίζουν τα πάντα στην ΠΑΕ. Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την ενίσχυση των στόπερ και αυτές οι δύο υποθέσεις ίσως τελικά αλλάξουν την… μοίρα της άμυνας της Ενωσης άμεσα.

Πολύ απογοητευμένος ο Μελισσανίδης -Ερχονται αλλαγές

Μάλιστα, στη διοίκηση της ΑΕΚ, Μελισσανίδης και Κονέ συζητούν για αλλαγές και σε άλλες θέσεις και ειδικότερα το πως θα βγει από αυτή την μεταγραφική περίοδο ενισχυμένη η Ενωση για το β’ μισό της σεζόν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες πολύ απογοητευμένος από την εικόνα της ΑΕΚ και δη πως παρουσιάζονται συγκεκριμένοι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο με κακή ψυχολογία και ηττοπάθεια.

Και επίσης είναι στο κάδρο και κινήσεις με στελέχη στο ποδοσφαιρικό τμήμα με ονόματα να συζητιούνται για να έρθουν στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X