Λεκτική επίθεση στον Παράσχο στο Αγρίνιο: «Δείτε καραγκιόζηδες, τι να μιλήσουμε;» (VIDEO)

Λεκτική επίθεση στον Παράσχο στο Αγρίνιο: «Δείτε καραγκιόζηδες, τι να μιλήσουμε;» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε τον Παναιτωλικό με 1-0, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία και κάποιους να ξεφεύγουν από τα όρια, όταν ο Γιώργος Παράσχος έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι.

«Νομίζω ότι η ομάδα έδειξε ξανά ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί, στο δεύτερο με τις μεγάλες μπαλιές ο αντίπαλος μας έβαλε μέσα στην περιοχή και αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Από τη στιγμή που το αποφύγαμε, οι βαθμοί αυτοί ήταν βάλσαμο. Ήταν μια δικαίωση για τα παιδιά που στα τελευταία παιχνίδια έκαναν μεγάλο αγώνα. Από τα πρώτα λεπτά μπαίνουμε καλύτερα. Έχουμε γίνει ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Κάποια στιγμή, όμως, ο προπονητής του Απόλλωνα σταμάτησε να μιλάει, καθώς άνθρωποι των γηπεδούχων που βρίσκονταν στην κεντρική κερκίδα φώναζαν συνεχώς με άσχημες εκφράσεις!

«Δείτε καραγκιόζηδες… Τι να μιλήσουμε; Χώρα είναι αυτή; Αυτά τα νούμερα…», είπε φανερά απογοητευμένος και κατόπιν συνέχισε τη συνέντευξή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X