ΑΕΚ: Πάει για Ριζούπολη με Βόλο, ψάχνει έδρα για Παναιτωλικό -Επιστροφή στο ΟΑΚΑ στις 18 Ιανουαρίου

ΑΕΚ: Πάει για Ριζούπολη με Βόλο, ψάχνει έδρα για Παναιτωλικό -Επιστροφή στο ΟΑΚΑ στις 18 Ιανουαρίου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να φύγει από το ΟΑΚΑ για ένα μήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παίρνει τα… μέτρα της μετά την κακή έως επικίνδυνη κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ.

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ δεν επιτρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο, κάτι που διαπιστώθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έτσι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μετακομίσει για τα επόμενα παιχνίδια στη Ριζούπολη.

Οπως διαβάσατε ήδη στο enwsi.gr ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε ήδη εντολή να ξηλωθεί το χορτάρι του ΟΑΚΑ ακόμη και από σήμερα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσει άμεσα η ανακατασκευή του ΟΑΚΑ (ξήλωμα γηπέδου και ολική ανακατασκευή) και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με πρώτη επιλογή τη Ριζούπολη για το ματς με το Βόλο την προσεχή Δευτέρα.

Οπως όλα δείχνουν το ματς με το Βόλο θα γίνει στη Ριζούπολη. Από εκεί και πέρα ερωτηματικό είναι το που θα γίνει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (6 Ιανουαρίου), καθώς η ΑΕΚ θέλει να αφήσει το ΟΑΚΑ για ένα μήνα, αλλά την ίδια ημέρα ο Απόλλωνας Σμύρνης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη.

Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ από το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο με νέο χλοοτάπητα. Δηλαδή η Ενωση θα αγωνιστεί μακριά από το ΟΑΚΑ για έναν μήνα, ώστε όταν επιστρέψει να έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να γίνει η ολική ανακατασκευή του γηπέδου.

Να υπενθυμίσουμε πως μέσα στο φθινόπωρο το ΟΑΚΑ έκλεισε ακόμη 2 φορές για εργασίες και τώρα κλείνει για 3η φορά. Και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα την ίδια ώρα και στους χλοοτάπητες στα Σπάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X