Μαρκ, γιατί φέρνεις τον περίεργο Λετονό, που «βάρεσε» την Πόρτο;

Μαρκ, γιατί φέρνεις τον περίεργο Λετονό, που «βάρεσε» την Πόρτο;
Photo Credits: INTIME

O Τάσος Τσατάλης για την επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ να φέρει τον Αντρις Τρεϊμάνις στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δίνει πολλά δικαιώματα, φέρνοντας στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, έναν διαιτητή που έμμεσα πήγε να σπρώξει τον ΟΣΦΠ προς την δεύτερη θέση του γκρουπ στο Champions League.

Μόνο απορίες προκαλεί η επιλογή της ΚΕΔ, να φέρει αύριο(16/12) στο ΟΑΚΑ διαιτητική τριάδα από την Λετονία.

Μπορεί ο Άντρις Τρεϊμάνις να είναι διαιτητής πρώτης κατηγορίας UEFA, όμως προέρχεται από ένα πρωτάθλημα, της Λετονίας, στο οποίο δεν υπάρχει χρήση VAR. Είναι η δεύτερη φορά που κάνει ανάλογη επιλογή μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μετά τους Βόσνιους στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Γενικώς την φετινή σεζόν, έσπασε η παράδοση που είχε δημιουργηθεί πέρσι, όταν τουλάχιστον στα μεγάλα ντέρμπι, έρχονταν διαιτητές από προηγμένα πρωταθλήματα και οπωσδήποτε από πρωταθλήματα στα οποία οι διαιτητές είναι εξοικειωμένοι με το VAR.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X