Ναϊχάους: «Η απόφαση για το πέναλτι ήταν δικαιολογημένη, το έλεγξε και ο VAR»

Ναϊχάους: «Η απόφαση για το πέναλτι ήταν δικαιολογημένη, το έλεγξε και ο VAR»
Photo Credits: INTIME

Ο διαιτητής του Αρης-ΠΑΟΚ μίλησε στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη σε μέσο της Ολλανδίας παραχώρησε ο Μπας Ναιχάους και μίλησε για το Αρης-ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφερε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του: «Είμαι γνωστός ως διαιτητής που ανέχεται πολλά, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς με αυτές τις παραβάσεις. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που έβγαλα κίτρινη κάρτα στην Ολλανδία».

Με το συντάκτη του κειμένου να αναφέρει πως οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι από τα πιο φανατικά παιχνίδια της Ευρώπης, ο Ολλανδός ρέφερι υπογράμμισε πως: «Η ιδιοσυγκρασία των παικτών και των προπονητών είναι πολύ μεγάλη. Ήταν ένα ταχαρώδες παιχνίδι από το ξεκίνημα. Το Φέγενορντ – Άγιαξ έχει και αυτό έντονα συναισθήματα, αλλά αυτό το ματς ήταν κάτι διαφορετικό πιο έντονο, πιο επιθετικό. Διαμαρτύρονταν σε κάθε μου απόφαση».

Ο Ναιχάους μίλησε δημόσια και για τη φάση του πέναλτι που προκάλεσε την «έκρηξη» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ήταν μια δικαιολογημένη απόφαση με το «Ok» του VAR: «Η απόφαση για το πέναλτι ήταν δικαιολογημένη, το έλεγξε και ο VAR, οπότε δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε εμείς. Στο ημίχρονο περάσαμε από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και ευτυχώς που δεν ξέρουμε ελληνικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X