Χάντμπολ: Αίτημα της ΟΧΕ για επιστροφή της Handball Premier στις προπονήσεις

Τι θα ισχύει για τους αγώνες της Handball Premier
Photo Credits: INTIME

Η ομοσπονδία χάντμπολ πιέζει για επιστροφή στο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την απόφαση της ΓΓΑ για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volleyleague Ανδρών, εντείνεται η πίεση και των υπόλοιπων ομοσπονδιών για την επιστροφή αθλητών στο γήπεδο.

Η ΟΧΕ συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε να αποσταλεί σχετικό αίτημα στην Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ για την επανέναρξη των προπονήσεων σε πρώτη φάση στα δύο πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών καθώς και της Εθνικής Εφήβων. Επιπλέον δεδομένης της κατάστασης θα υπάρξει και αναπροσαρμογή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε τα κάτωθι:

-Θα αποσταλεί αίτημα στην Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ με επισυναπτόμενα τα σχετικά πρωτόκολλα, για την επανέναρξη των προπονήσεων καταρχήν της Handball Premier και της Α1 Γυναικών, αλλά και για την Εθνική Εφήβων.

-Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συγκεκριμένη εισήγηση από τον Αντιπρόεδρο της ΟΧΕ και Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταγραφών Στέφανο Σταμούλη σχετικά με την αναπροσαρμογή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου προς όφελος σωματείων και αθλητών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X