Σαρδέλης: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»

Σαρδέλης: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο παίκτης της ΑΕΚ, Γιάννης Σαρδέλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Γιάννης Σαρδέλης, μίλησε για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε αυτές στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Απόλλωνα και Ολυμπιακό, με τον στόχο να είναι άλλος από τη νίκη και στα δύο προκειμένου η Ένωση να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για την πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε. Από εκεί και πέρα αυτό τελείωσε. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε τώρα είναι η πορεία μας στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και τα ματς που έρχονται. Παίζουμε με τον Απόλλωνα και μετά με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο και μετά να συνεχίσουμε».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Δεν το περιμένω κάπως ιδιαίτερα. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο και να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό. Με όλο τον σεβασμό στον Απόλλωνα αλλά αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τα προσεχές παιχνίδια της ΑΕΚ μέχρι την μικρή διακοπή του πρωταθλήματος: «Σίγουρα είναι κομβικά παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Αμα χάσουμε μένουμε μακριά από την πρώτη θέση. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X