Ωρα αντεπίθεσης στην Ριζούπολη για την ΑΕΚ που... παίζει με τη φωτιά (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ωρα αντεπίθεσης στην Ριζούπολη για την ΑΕΚ που... παίζει με τη φωτιά (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στην Ριζούπολη δοκιμάζεται το απόγευμα η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωρα να πατήσει το… restart για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (17:15 LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Novasports 2) τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 12η αγωνιστική της Super League. Χωρίς περιθώρια για γκέλα, αλλά και χωρίς περιθώρια για άλλες κακές εμφανίσεις σήμερα η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα πρέπει να μπει αποφασιστικά και να πάρει τη νίκη κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Πολλά τα σερί κακά αποτελέσματα και ακόμα χειρότερα πολλά τα διαδοχικά παιχνίδια όπου η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων, δίχως νεύρο και αποφασιστικότητα. Το μέλλον της ομάδας δεν κρίνεται απόψε, αλλά μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τους κιτρινόμαυρους λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη στο ΟΑΚΑ).

Και μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη και των οπαδών στα Σπάτα, δεδομένα η ΑΕΚ ψάχνει να ξεκινήσει την αντεπίθεση της.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στους Ιονούτ Νεντελτσεάρου και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τους δύο βασικότερους στόπερ φέτος. Από την άλλη επιστρέφουν οι Μιχάλης Μπακάκης, Ελντερ Λόπες και Μάρκο Λιβάγια.

Σύμφωνα με το πλάνο του Καρέρα και τις δοκιμές του, η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να έχει τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Παουλίνιο δεξιά στην άμυνα, μιας και ο Μπακάκης έχει χάσει πολλές προπονήσεις, τους Χνιντ και Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας και τον Μιτάι στα αριστερά που παραμένει για να πάρει ρυθμό. Και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι μπορεί να είναι πιο σταθερός και με ισορροπία σε άμυνα-επίθεση σε σχέση με τους ασταθείς Ινσούα-Λόπες.

Στα χαφ θα βρεθεί ο Σιμόες ως κόφτης με τον Σάκχοφ και τον Μάνταλο μπροστά τους (έτρεξε πολύ και είναι κουρασμένος ο Κρίστιτσιτς), ενώ οι Λιβάγια και Γκαρσία από τα άκρα της επίθεσης θα πλαισιώνουν τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης του 4-2-3-1.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Το πλάνο του Απόλλωνα για την ΑΕΚ

Ο Απόλλων Σμύρνης, προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΟΦΗ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπρούσιτς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε, ενώ εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Φατιόν και Μπεντινέλι.

Ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Ρώσση, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Κιτόκο και Καραγκούνη.

Ο διαιτητής του Απόλλων-ΑΕΚ

Ο Στάθης Γκορτσίλας απ’ τον Σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε απ’ την ΚΕΔ για να σφυρίξει το εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα για την 12η αγωνιστική της Super League την ερχόμενη Κυριακή (13/12).

Ο Έλληνας διαιτητής θα έχει βοηθούς, τους Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζάκυνθος) και Αθανάσιο Κολοσιώνη (Αιτ’/νίας), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης απ’ την Αθήνα.

Στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), ενώ βοηθός διαιτητή VAR ο Γεώργιος Χριστάκογλου απ’ την Χαλκιδική.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X