Μπόατενγκ: «Ο Μέσι να πάει στη Νάπολι για να τιμήσει τον Μαραντόνα»

Μέσι: Πρόστιμο για την απουσία του από τις προπονήσεις
Photo Credits: INTIME

Οσα υποστήριξε ο πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του πως ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να πάει στη Νάπολι για να τιμήσει τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εξέφρασε ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, άρα και συμπαίκτης του Αργεντινού για ένα διάστημα, πρότεινε στον Μέσι όταν τελειώσει το συμβόλαιό του στους Καταλανούς να συμφωνήσει με την Νάπολι για να τιμήσει την μνήμη του μεγάλου Ντιεγκίτο.

«Ακούω πάντα για την σύγκριση Μέσι με Μαραντόνα και θέλω να κάνω μία πρόταση στον Λίο. Να πάει στην Νάπολι όταν τελειώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν σπουδαία αν ο ίδιος καλούσε τον ντε Λαουρέντις και του έλεγε… έρχομαι», ανέφερε και συνέχισε:

«Ακόμα και παρότι έχουν αποσύρει το Νο10, θα ήταν εκπληκτικό να αγωνιστεί για 1-2 χρόνια στην Νάπολι ο Μέσι με το Νο10, θα τιμούσε τον Μαραντόνα. Ίσως να κερδίσει και ένα πρωτάθλημα στην Ιταλία, θα είναι μία στιγμή αποθέωσης, σενάριο για ταινία. Αν ήμουν εγώ στην θέση του, θα το σκεφτόμουν. Έχει κερδίσει τα πάντα σε επίπεδο συλλόγων και να τελειώσει έτσι την καριέρα του θα ήταν θρυλικό», υποστήριξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X