Κερδίζει πόντους ο Ζαγοράκης για την προεδρία της ΕΠΟ -«Παίζει» και του Σαμαρά!

Κερδίζει πόντους ο Ζαγοράκης για την προεδρία της ΕΠΟ -«Παίζει» και του Σαμαρά!
Photo Credits: INTIME

Οι τελευταίες πληροφορίες ο Θοδωρής Ζαγοράκης κερδίζει πόντους για την προεδρία της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του αρχηγού της Εθνικής ομάδας του 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη, παίζει δυνατά για την προεδρία της ΕΠΟ, ενώ υποψήφιο είναι και αυτό του Γιώργου Σαμαρά που βρίσκεται στον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με όσα γράφει το ρεπορτάζ της SportDay η άμεση αντίδραση του Σταύρου Ψαρόπουλου στο θέμα της υποψηφιότητας του για την προεδρία της ΕΠΟ μετά τα όσα θέλει να περάσει ο Λευτέρης Αυγενάκης, δείχνει ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει πολλές πιθανότητες πια.

Οσα γράφει το ρεπορτάζ:

«Άρχισαν τα σχέδια επί χάρτου για τον πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ. Το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στη φουρνιά των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 και από ‘κει και πέρα άρχισε το σβήσιμο. Άλλοι επειδή έχουν συνδεθεί αποκλειστικά με μία ομάδα. Τόσο στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας τους, όσο και στα επόμενα βήματά τους. Με τις… μουντζούρες διαφόρων χρωμάτων, στη λίστα έμειναν τρία ονόματα: Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας και Κώστας Κατσουράνης. Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους και με άλλο υπόβαθρο. Ο Πατρινός, για παράδειγμα, έχει παίξει στους τρεις από τους τέσσερις μεγάλους. Ο Χαριστέας αγωνίστηκε μόνο στον… 5ο της παρέας, τον Άρη. Και μένει ο «Ζαγόρ», ο οποίος αγωνίστηκε στους δύο «δικέφαλους», τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια αναζήτησα άλλες περιπτώσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τη γενική αποδοχή. Στράφηκα προς τον ΟΦΗ και εκεί είδα τον Γιώργο Σαμαρά! Με παγκόσμια αναγνώριση! Η φωτογραφία με τον πιτσιρικά στη Σκωτία είχε κάνει τον γύρο του πλανήτη. Πρόκειται για ένα συγκροτημένο άτομο, με όραμα για το ποδόσφαιρο, όπως φαίνεται και από το πλάνο του ΟΦΗ. Είναι και από το Ηράκλειο! Σημαντική λεπτομέρεια, αυτή!

Τελικά, έβαλα στο κάδρο δύο, τον Ζαγοράκη και τον Σαμαρά. Νομίζω ότι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα παιχθεί το σκηνικό. Με τον Θοδωρή να ‘χει ένα επιπλέον ατού: τη διεθνή αναγνώρισή του και λόγω της τωρινής ιδιότητάς του. Ο Θοδωρής είναι ευρωβουλευτής. Με ευρεία αποδοχή! Όχι μόνο στους φίλους του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι αποτέλεσε και προσωπική μεταγραφή του Μελισσανίδη το 1999! Την είχε, μάλιστα, προαναγγείλει ένα χρόνο νωρίτερα, από το 1998 σε εκείνο το τουρνουά με τη Χέρτα και τη Λέστερ. Το ερώτημα είναι αν θέλουν ο Ζαγοράκης ή ο Σαμαράς, εφόσον συμφωνήσουν οι μεγάλοι. Κάτι μου λέει ότι σήμερα – αύριο θα ‘χουμε εξέλιξη στο θέμα, αν κρίνω σωστά και από τη βιασύνη του Ψαρόπουλου να δηλώσει «παρών»…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X