Ζιάβας στο enwsi.gr: «Ικανοποιημένοι γιατί η ΑΕΚ απέφυγε τα μεγαθήρια»

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ-Αράζ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Futsal της ΑΕΚ για την κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκρατημένα χαμόγελα έφερε στις τάξεις της ΑΕΚ η κλήρωση για την φάση των «32» του Futsal Champions League

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν την AFC Aktobe από το Καζακστάν σε μονό νοκ άουτ αγώνα, o οποίος θα διεξαχθεί στις 12-17/01/2021. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Αθήνα και το κλειστό του Δαΐς. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Ζιάβας με δηλώσεις του στο enwsi.gr αναφέρθηκε στην κλήρωση τονίζοντας πως η «Ένωση» παραμένει αουτσάιντερ αλλά θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την ιστορική πρόκριση:

«Η αντίπαλος είναι μια έτσι κι αλλιώς πολύ δυνατή ομάδα και είναι μια από τις 9 ομάδες που λόγω υψηλού ranking πέρασαν άνευ αγώνα στον προηγούμενο γύρο. Στους πιθανούς μας αντιπάλους έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε εύκολος αντίπαλος …είμαστε όμως ικανοποιημένοι γιατί αποφύγαμε καταρχήν τα μεγαθήρια ΚΑΙΡΑΤ (πρωταθλήτρια Καζακστάν) και ΚΕΡΣΟΝ (πρωταθλήτρια Ουκρανίας)» ανέφερε και αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ξανά στην έδρα της: «και βέβαια ίσως εξίσου σημαντικό ότι αποφύγαμε να ταξιδέψουμε εκτός Ελλάδας μέσα σε αυτή την πανδημία μέχρι κινδύνους αυτό θα σήμαινε … Θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα και θα διεκδικήσουμε όπως και στον προηγούμενο γύρω τις πιθανότητες μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X