Ψαρόπουλος: «Επιθυμία 45 Ενώσεων να είμαι πρόεδρος στην ΕΠΟ»

Ψαρόπουλος: «Επιθυμία 45 Ενώσεων να είμαι πρόεδρος στην ΕΠΟ»
Photo Credits: INTIME

O υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρόπουλος απάντησε στον Αυγενάκη για τις εκλογές της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος απάντησε στις δηλώσεις Αυγενάκη περί αναζήτησης προέδρου κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Ψαρόπουλος μας δήλωσε στον Σπορ Fm

«Θα είμαι πρόεδρος στην ΕΠΟ σύμφωνα με τις επιθυμίες των 45 Ενώσεων που με υπέδειξαν και με τις οποίες έχω επικοινωνία καθημερινή μαζί τους. Επομένως δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη δήλωση που μπορεί να γίνεται».

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο διενέργειας των εκλογών (που είναι προγραμματισμένες για τις 29 Δεκεμβρίου αλλά λόγω των υγειονομικών δεδομένων μπορεί πάλι να μετατεθούν) ο κ. Ψαρόπουλος τόνισε:

«Για τον χρόνο των εκλογών καλό θα ήταν να βοηθήσουν όλοι να γίνουν όσο πιο άμεσα είναι εφικτό, γιατί κάθε καθυστέρηση αποβαίνει σε βάρος του ποδοσφαίρου».

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «crete2day» ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανέφερε πως:

«η πεποίθησή μου, η ελπίδα μου και η επιδίωξή μας ως κυβέρνηση είναι να καταλήξουμε και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, σε μία υποψηφιότητα ενωτική για πρόεδρο της ΕΠΟ, που θα καταφέρει να συνθέσει τις συγκρουόμενες, ανταγωνιστικές δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Γίνεται μία προσπάθεια με απόλυτη σοβαρότητα με την απόλυτη έγκριση του πρωθυπουργού. Επιδίωξη μας είναι να έχουμε στις κεντρικές θέσεις του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πρόσωπα που θα έχουν την σύμφωνη γνώμη του μεγαλύτερου μέρους των εμπλεκομένων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X