Volleyleague: Τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος!

Εικόνες από το ματς του βόλεϊ Γυναικών Αίας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΕΣΑΠ έχει προγραμματίσει για αύριο τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι προσπάθειες της ομοσπονδίας βόλεϊ για την άμεση επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων Volleyleague ανδρών και γυναικών συνεχίζονται.

Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό οι ιθύνοντες πιέζουν προς πάσα κατεύθυνση για την επιστροφή των αθλητών στα γήπεδα έχοντας ξεκαθαρίσει μάλιστα πως αναλαμβάνουν και το κόστος των τεστ που απαιτούνται σε εβδομαδιαία βάση.

Για αύριο μάλιστα η ΕΣΑΠ έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά όπου και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα. Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατορου με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, προγραμματίστηκε τηλεδιάσκεψη για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00 με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και των ΤΑΑ με θέμα την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων αλλά και του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X