Ολιβέιρα: «Πρέπει να αλλάξουμε το... τσιπ» (VIDEO)

Ολιβέιρα: «Πρέπει να αλλάξουμε το... τσιπ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σκόρερ του τέρματος της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, έκανε δηλώσεις μετά την ήττα με 1-2 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι καθώς χάσαμε σε ένα κλασικό ντέρμπι και μείναμε αν δεν κάνω λάθος στο -6 από την κορυφή. Η δουλειά μου είναι να μπαίνω στο παιχνίδι και να είμαι ανταγωνιστικός.

Η πίεση σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ που είναι τόσο μεγάλο μέγεθος είναι από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο -ειδικά με την πανδημία- σήμερα δεν τα καταφέραμε αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, σήμερα και αύριο θα είμαστε στεναχωρημένοι αλλά πρέπει να επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να αλλάξουμε άμεσα το τσιπ».

Για το αν αμφέβαλε για τον εαυτό του και την απόδοση της ομάδας: «Εγώ προσωπικά δεν αμφέβαλα ποτέ για εμένα, ποτέ στην καριέρα μου δεν αμφέβαλα για εμένα, αλλά πρέπει να βρούμε γενικά τι φταίει.

Δεν έχουμε καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι, δεν κάναμε καλή αρχή και είμαι προβληματισμένος. Η ομάδα στα μεγάλα ματς δεν είναι αποτελεσματική, όπως πέρσι στα πλέι οφ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X