Super League: Ο Απόλλων πέρασε από το Ηράκλειο, κέρδισε 0-2 τον ΟΦΗ

Super League: Ο Απόλλων πέρασε από το Ηράκλειο, κέρδισε 0-2 τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε από την έδρα του ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Απόλλων Σμύρνης για την 11η αγωνιστική της Super League, καθώς κέρδισε με 2-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Μια, δυο, τρεις, ο Απόλλων κατάφερε τελικά να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο επικρατώντας 2-0 στην έδρα του ΟΦΗ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που προερχόταν από τρεις σερί ισοπαλίες (Βόλος, Αστέρας, Ατρόμητος), ενώ μόλις την περασμένη αγωνιστική έχασε μέσα από τα χέρια της βέβαιη νίκη επί του Βόλου καθώς νικούσε με 3-0 (3-3 τελικό), κατόρθωσε τελικά να κερδίσει για πρώτη φορά έπειτα από εννέα σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες και το παιχνίδι με την ΑΕΛ στις 4 Οκτωβρίου (1-0)!

Ο Απόλλων δεν ήταν ανώτερος από τον ΟΦΗ αλλά ήταν πιο ουσιαστικός και πολύ πιο αποτελεσματικός τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, όπου είχε και για φύλακα-άγγελο τον γκολκίπερ Βέρχουλστ, ο οποίος είχε εξαιρετικές επεμβάσεις όσες φορές χρειάστηκε. Ο Απόλλων με αυτή τη νίκη έσπασε μια παράδοση πολλών ετών καθώς πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο για πρώτη φορά μετά το 1999!

Ο Απόλλων άρχισε το παιχνίδι ιδανικά καθώς στην πρώτη αξιόλογη φάση κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 3′ ο Μπεντινέλι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσιλούλης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο αμαρκάριστος Φατιόν με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Η πρώτη σοβαρή αντίδραση από τον ΟΦΗ προήλθε από σουτ του Γρίβα μέσα από την περιοχή στο 27′ αλλά η αντίδραση του Βέρχουλστ που μπλόκαρε ήταν εξαιρετική, ενώ ο γκολκίπερ του Απόλλωνα πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και στο β’ ημίχρονο υψώνοντας απαγορευτικό σε κάθε επιθετική προσπάθεια των Κρητικών. Κι αντί να σκοράρει ο ΟΦΗ που ολοένα και πίεζε, στο 70′ ο Ντάουντα με καταπληκτική ατομική προσπάθεια και τρομερό σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 0-2 για τον Απόλλωνα.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (82′ Λυμπεράκης), Σακόρ (57′ Στάικος), Γρίβας (57′ Γιάννου), Μπαλογιάννης (73′ Βούρος), Νέιρα, Στούρτζεον, Σαρδινέρο

Απόλλων (Παράσχος): Βέρχουλστ, Χουχούμης (46′ Τσαμπούρης), Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (75′ Μουνιέ), Σλίβκα, Φατιόν, Τσιλούλης (74′ Βάρκας), Μπεντινέλι (67′ Κολ), Ιωαννίδης (55′ Ντάουντα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X