ΠΑΕ Βόλος για το «ντου» στη Νέα Σμύρνη: «Κανείς δεν ενόχλησε την ομάδα μας»

Μπέος: «Ο Βόλος δεν πληρώθηκε από τη NOVA επειδή δεν τους ανοίγει τα πόδια»
Photo Credits: INTIME

Θέση για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη πήρε επίσημα ο Βόλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη πήρε επίσημα ο Βόλος.

Μετά τις διευκρινιστικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 (όπου τόνισε ότι το «ντου» στην προπόνηση της ομάδας οφειλόταν σε διαμαρτυρία οπαδών για την παραχώρηση του γηπέδου) η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στο ίδιο μήκος κύματος.

Τόνισε λοιπόν ότι επρόκειτο για εσωτερική διαμάχη ανάμεσα σε οπαδούς των Νεοσμυρνιωτών και μέλη του Ερασιτέχνη και ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε απειλήθηκε η δική της ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Για τη σωστή ενημέρωση των φίλων του Βόλου και όχι μόνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσα δημοσιεύονται σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Πανιωνίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ μικρής μερίδας οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, χωρίς κανείς να ενοχλήσει και πολύ δε περισσότερο να κινηθεί απειλητικά προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Η δε προπόνηση ολοκληρώθηκε κανονικά.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί για τη φιλοξενία της, τόσο τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο όσο και τον κ. Σκούρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X