Premier League: Νίκη μετά από 3 αγωνιστικές για την Εβερτον -Κέρδισε (3-2) την Φούλαμ

Premier League: Νίκη μετά από 3 αγωνιστικές για την Εβερτον -Κέρδισε (3-2) την Φούλαμ
Photo Credits: INTIME

Επέστρεψε στις νίκες η Εβερτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εβερτον κέρδισε στο «Κρέιβεν Κότατζ» την Φούλαμ με 3-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις άγονες αγωνιστικές.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κάλβερτ Λιούιν, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και έφτασε τα δέκα γκολ σε εννιά παιχνίδια, έχοντας βρει δίχτυα στα επτά από αυτά. Ο 23χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ μετά από 40 δευτερόλεπτα αγώνα, με ασίστ του Ριτσάρλισον. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 15′ με τον Ριντ, όμως ο Κάρλβερτ Λιούιν επανέφερε τα ηνία του σκορ στην ομάδα του στο 29′ και ο Ντουκουρέ έκανε το 3-1 στο 35′.

Το ματς πήρε φωτιά ξανά στο 68′, όταν ο Καβαλέιρο αστόχησε σε πέναλτι. Ό,τι δεν κατάφερε αυτός, το έκανε στο 70′ ο Λόφτους Τσικ, που μείωσε σε 3-2 για τη Φούλαμ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι διατήρησε τον έλεγχο και πήρε τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Η Φούλαμ, από την άλλη, δεν κατάφερε να… ανασάνει, γνωρίζοντας την έβδομη φετινή ήττα της, που την κρατάει στα όρια της επικίνδυνης ζώνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X