Pfizer: Πιλοτικό πρόγραμμα σε τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ το εμβόλιο -Γιατί τις επέλεξε

Pfizer: Πιλοτικό πρόγραμμα σε τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ το εμβόλιο -Γιατί τις επέλεξε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Pfizer ξεκίνησε ένα πιλοτικό πρόγραμμα παράδοσης για το πειραματικό εμβόλιο για την COVID-19 σε τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς ο αμερικανικός κολοσσός επιδιώκει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις διανομής και αποθήκευσης.

Το εμβόλιο της Pfizer και της BioNTech του οποίου η αποτελεσματικότητα αγγίζει το 90% πρέπει να αποστέλλεται και να αποθηκεύεται στους -70 βαθμούς Κελσίου. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι τα αποτελέσματα αυτού του πιλότου χορήγησης εμβολίων θα χρησιμεύσουν ως πρότυπο για άλλες πολιτείες των ΗΠΑ και διεθνείς κυβερνήσεις, καθώς προετοιμάζονται να εφαρμόσουν αποτελεσματικά προγράμματα εμβολίων COVID-19», δήλωσε η Pfizer σε δήλωση τη Δευτέρα, όπως μεταδίδει το Reuters.

Η Pfizer επέλεξε το Ρόουντ Αιλαντ, το Τέξας, το Νέο Μεξικό και το Τενεσί για το πιλοτικό πρόγραμμα του εμβολίου, καθώς έλαβε υπόψη τις διαφορές τους στο συνολικό μέγεθος, την ποικιλομορφία των πληθυσμών, την υποδομή ανοσοποίησης και την ανάγκη προσέγγισης ατόμων σε ποικίλα αστικά και αγροτικά περιβάλλοντα.

Οι τέσσερις πολιτείες δεν θα λάβουν δόσεις εμβολίου νωρίτερα από άλλες πολιτείες εξαιτίας του πιλοτικού προγράμματος, ούτε θα λάβουν διαφορετική αντιμετώπιση, δήλωσε η Pfizer.Η εταιρεία αναμένει να έχει αρκετά δεδομένα ασφάλειας για το εμβόλιο από τις τρέχουσες δοκιμές μεγάλης κλίμακας στα τέλη του Νοεμβρίου έως την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, προτού υποβάλει αίτηση για άδεια έκτακτης ανάγκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X