Αν ήταν να επιστρέψει ο Βράνιες, θα έλεγα «καλώς να ορίσει»

Αν ήταν να επιστρέψει ο Βράνιες, θα έλεγα «καλώς να ορίσει»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης εξηγεί στο enwsi.gr γιατί δεν θα ήταν ποτέ αρνητικός σε ενδεχόμενο επιστροφής του Βόσνιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλό θεματάκι για Σαββατοκύριακο …η μύγα που τσίμπησε τον Όγκνιεν Βράνιες κι άρχισε να ασχολείται με την ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, μια μύγα που όλοι γνωρίζουμε την προέλευση της. Το γεγονός πως παραγκωνίζεται στην Άντερλεχτ και για μια ακόμη φορά από τότε που πήγε εκεί, το μέλλον του προδιαγράφεται ζοφερό στην συγκεκριμένη ομάδα.

Για τον Βράνιες πολλοί αναλώνονται στο να αναλύουν πόσο …παρτάκιας είναι. Όταν το συμφέρον του δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ με συνοπτικές διαδικασίες την διαγράφει, όταν θεωρεί το συμφέρον του είναι πάλι στην ΑΕΚ, με αντίστοιχα συνοπτικές διαδικασίες την βάζει πάλι στο προσκήνιο.

Βεβαίως και οποιονδήποτε άνθρωπο φερόταν με ανάλογο τρόπο θα τον λέγαμε «παρτάκια» και …πωλητή σανού, πλην όμως για τον Βράνιες αυτό είναι λίγο παρατραβηγμένο. Ο Βράνιες είναι απλά ωμός.

Δεν το πολύ – δουλεύει στο μυαλό του. Θα κάνει αυτό που του φαίνεται σωστό για τον ίδιο, χωρίς να το επεξεργαστεί κι από εκεί και πέρα …τα συμπεράσματα δικά σας. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό, γιατί ποτέ εδώ και πολλά χρόνια δεν με απασχολούν ζητήματα συναισθηματικής σύνδεσης των παικτών με την ομάδα.

Ο Βράνιες έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ, αλλά τα χρήματα τον ενδιαφέρουν περισσότερο

Κυρίως έχω καταλάβει πως δεν είναι το κριτήριο για να πω για έναν παίκτη αν έχει αγαπήσει την ομάδα και το περιβάλλον της, το πως θα αποφασίσει να χειριστεί τα επαγγελματικά του.

Μπορεί κάλλιστα και την ομάδα να έχει αγαπήσει και τον κόσμο και τους ανθρώπους της, αλλά αυτό να μη παίξει κανένα ρόλο όταν θα έρθει η ώρα να πάρει μια σοβαρή επαγγελματική απόφαση.

Δεν έχω πρόβλημα με αυτό και δε μου φαίνεται και περίεργο. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Βράνιες. Θεωρώ πως έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ όσο μάλλον με καμιά άλλη ομάδα που έχει αγωνιστεί, αλλά φυσικά τα χρήματα τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

Όλα αυτά τα γράφω για να τονίσω πως όταν μιλάμε για τον Βράνιες ή κουβέντα για το τι λέει, τι κάνει, αν μας κοροϊδεύει κι όλα αυτά, δεν με αφορούν και δεν τα θεωρώ σημαντικά. Δεν θεωρώ πως κοροϊδεύει κανέναν άλλωστε.

Με ενθουσιάζει η προοπτική ο Βράνιες να μπει στην «Αγιά Σοφιά»

Ό,τι του ρχεται και το θεωρεί σωστό σε κάποια φάση, το κάνει. Την ΑΕΚ την αγαπάει, στην Αθήνα θέλει να ζήσει, οπότε τώρα που πάλι βλέπει πως τελειώνει σιγά – σιγά η ιστορία που επιτέλους του έφερε κι ένα μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του, φυσικό είναι την ΑΕΚ πάλι να σκέφτεται.

Φυσικά και θα τον ήθελα στην ομάδα. Με τα χίλια. Όσες φορές έχει τεθεί αυτό το ζήτημα ποτέ δεν το έχω κρύψει και την ίδια άποψη έχω και τώρα. Αν μιλάμε για το καλοκαίρι και τις τελικές πινελιές στην ομάδα που θα ετοιμάζεται να μπει στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά», η προοπτική να είναι ο Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα αυτή, με ενθουσιάζει.

Δεν το κρίνω με τα σημερινά δεδομένα, όπου η ΑΕΚ έχει πληρότητα στις θέσεις των στόπερ. Μέχρι το καλοκαίρι κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα πράγματα. Ο Τσίγκρι θα ετοιμάζεται να κλείσει τα 35. Ενδεχομένως να έχει έρθει πρόταση για κάποιον από τους υπάρχοντες. Ποτέ δεν ξέρεις. Πιστεύω πως με κάποιο τρόπο χώρος θα υπάρχει, αλλά και να μην υπήρχε, προσωπικά θα έκανα χώρο.

Οπότε ως ανταπόκριση …στο χθεσινό νέο σόου του Βόσνιου στόπερ, αυτό που έχω να πω ως προσωπική άποψη, είναι μακάρι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να γυρίσει κι αν είναι να γυρίσει, καλώς να ορίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X