Serie A: Απορρίφθηκε η έφεση της Νάπολι, -1 και το ματς στη Γιουβέντους

Serie A: Απορρίφθηκε η έφεση της Νάπολι, -1 και το ματς στη Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Ηττημένη εις διπλούν βγήκε η Νάπολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστικά υπέρ της Γιουβέντους (3-0 «στα χαρτιά») κατακυρώθηκε το ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι, καθώς η έφεση των Παρτενοπέι απορρίφθηκε από την ιταλική ομοσπονδία κι έτσι μένει ως έχει και η ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού.

Ηττημένη εις διπλούν βγήκε η Νάπολι, η οποία δεν δικαιώθηκε στην έφεση που είχε ασκήσει στην ιταλική ομοσπονδία (FIGC) για το ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους που δεν έγινε ποτέ και έχασε οριστικά το ματς με 3-0 στα «χαρτιά».

Στις 4 Οκτωβρίου, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν ταξίδεψε στο Τορίνο ελέω των δύο κρουσμάτων κορονοϊού (Ελμάς, Ζιελίνσκι) και με αφορμή το «στοπ» που έλαβε από τις τοπικές αρχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Λίγκα να μη γίνει το ματς και η Λίγκα να τιμωρήσει τους Ναπολιτάνους για παραβίαση του πρωτοκόλλου, με αφαίρεση ενός βαθμού.

Στην απόφασή της, η FIGC ξεκαθάρισε ότι οι Παρτενοπέι δεν είχαν εξαντλήσει τα περιθώρια για να ταξιδέψουν στο Τορίνο και με τη στάση τους προσπάθησαν να ωθήσουν από μόνοι τους τις τοπικές αρχές για να εκδώσουν την απαγορευτική ανακοίνωση.

Έτσι, η Γιουβέντους κρατά τελεσίδικα το «άκοπο» τρίποντο από το ματς και η Νάπολι χάνει οριστικά το παιχνίδι με 3-0 και τον έναν βαθμό που της αφαιρέθηκε.

Ωστόσο, όπως είχε προμηνύσει και πριν από το πόρισμα της ομοσπονδίας, πρόκειται να καταφύγει στην ολυμπιακή επιτροπή για να δικαιωθεί σε τελικό βαθμό, δηλώνοντας σε επίσημη ανακοίνωσή της ότι πρόκειται για απαράδεκτη απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X