Απολογήθηκε ο Τζιούμπα για το video... αυτο-ικανοποίησης!

Απολογήθηκε ο Τζιούμπα για το video... αυτο-ικανοποίησης!
Photo Credits: INTIME

Ο ηγέτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Αρτέμ Τζιούμπα μετά τη σοκαριστική ανάρτηση video. Ο ίδιος απολογήθηκε μετά τον αποκλεισμό του από τα ματς της Ρωσίας για το Nations League.

Ο ηγέτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζιούμπα, έχει προκαλέσει σάλο στην πατρίδα του, μιας και ανέβασε στα social media ένα video όπου φαίνεται να αυνανίζεται, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων εναντίον του. Ετσι, αποκλείστηκε από την αποστολή των Ρώσων για τα παιχνίδια του Nations League. «Το περιστατικό με τον Τζιούμπα δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό. Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε» τόνισε για τον αρχηγό της Εθνικής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Τζιούμπα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και απολογήθηκε γι αυτή του την πράξη, υποστηρίζοντας: «Δεν είμαι τέλειος και δεν ήμουν ποτέ. Ελπίζω ότι μπορώ να ζήσω τη ζωή μου καλά και να γίνω καλό άτομο ανεξάρτητα από το τι συνέβη. Ολοι κάνουν λάθη. Ευχαριστώ ειδικά στους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη, γιατί αυτά τα μαθήματα είναι οδυνηρά και σκληρά για μένα, αλλά φταίω μόνο εγώ. Θα προσπαθήσω όσο πιο σκληρά γίνεται, δεν θα σπάσω, παρόλο που σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X