Γκουαρδιόλα: «Η Λίβερπουλ παραμένει φαβορί για τον τίτλο»

Γκουαρδιόλα: «Θα πάρουμε τους σωστούς παίκτες για να σταματήσουμε τη Λίβερπουλ του χρόνου»
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε πως η Λίβερπουλ είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Premier League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, τόνισε πως η Λίβερπουλ παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Premier League.

Βέβαια, εκτός από τους «Reds», ο Ισπανός κόουτς δήλωσε πως και οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Λέστερ θα παλέψουν για το πρωτάθλημα αλλά δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες που έχει η Λϊβερπουλ.

«Η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά με αυτά που συμβαίνουν με τον κορνοϊό, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική» και πρόσθεσε: «Η Λέστερ έχει διατηρηθεί στο περσινό επίπεδο και ανεβαίνει. Η Άρσεναλ έκανε κινήσεις για να διεκδικήσει τον τίτλο, όπως και η Τότεναμ που τώρα ο Μουρίνιο έχει την ομάδα που θέλει.

Η Τσέλσι δείχνει πλέον σταθερότητα, δεν δέχεται γκολ και σκοράρει αρκετά. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει αυτή την στιγμή καλά αποτελέσματα, αλλά με βάση την ποιότητα που είδαμε πέρυσι μπορεί να ανέβει γρήγορα. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, τα τελευταία δέκα παιχνίδια θα είναι καθοριστικά, πρέπει να είσαι τότε σε φουλ φόρμα, Εμείς θέλουμε όταν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο της χρονιάς να έχουμε ελπίδες για τον τίτλο ώστε να τον διεκδικήσουμε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X