Δέδας: «Η ΑΕΚ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, μεγάλη ευκαιρία»

Δέδας: «Η ΑΕΚ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, μεγάλη ευκαιρία»
Photo Credits: INTIME

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε ως μια από τις πιο δυνατές ομάδες του BCL, ενώ τόνισε πως είναι μεγάλη ευκαιρία

Με πολύ καλή ψυχολογία έφτασε στην Αθήνα η Χάποελ Χολόν, κάτι που φρόντισε να δείξει και ο Στέφανος Δέδας με δηλώσεις του. Ο Έλληνας κόουτς χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία το παιχνίδι, ώστε οι παίκτες του να δείξουν τις δυνατότητές τους.

«Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι μας για το Basketball Champions League φέτος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εκπροσωπούμε την ομάδα μας σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση του υψηλότερου επιπέδου. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, που έχει αγωνιστεί σε δύο τελικούς την τελευταία τριετία», ανέφερε αρχικά ο 32άχρονος κόουτς.

Όπως πρόσθεσε: «Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΑΕΚ. Με τις ικανότητές μας και τη στρατηγική μας θέλουμε να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Φυσικά, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως οι αντίπαλοι έχουν αρκετά πιο υψηλό μπάτζετ».

Ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε και στους φετινούς υψηλούς στόχους τους: «Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Final Four κάθε διοργάνωσης που παίρνουμε μέρος. Το φετινό BCL είναι μια πιο σύντομη διοργάνωση κι αυτό μας δίνει κίνητρο να προκριθούμε για πρώτη φορά από τη φάση των ομίλων. Πέρυσι παραλίγο να τα καταφέρουμε. Φέτος βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο με την ΑΕΚ και την Τσμόκι Μινσκ, που έχουν μέγεθος και αθλητικότητα, και τη Σολέ, η οποία διαθέτει επικίνδυνους γηγενείς και Αμερικανούς παίκτες. Έχουμε το κίνητρο και την ποιότητα να τα καταφέρουμε, όμως ένα λάθος μπορεί να σε αφήσει εκτός διοργάνωσης. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε ματς και να δείξουμε τις δυνατότητές μας από τον πρώτο αγώνα».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X