Να κάνει πρεμιέρα με το δεξί η ΑΕΚ στο νέο BCL με Χάποελ Χολόν (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Να κάνει πρεμιέρα με το δεξί η ΑΕΚ στο νέο BCL με Χάποελ Χολόν (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Χάποελ Χολον στο κλειστό του ΟΑΚΑ (19:30) και στοχεύει στη νίκη, που θα την βάλει σε θέση ισχύος με το καλημέρα στον όμιλο.

Σε ρυθμούς BCL κινείται η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Χάποελ Χολόν στο κλειστό του ΟΑΚΑ (19:30, ΕΡΤ, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) με στόχο να αρχίσει την πορεία της στη διοργάνωση με το δεξί.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Λάρισα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, φτάνοντας στη νίκη με 87-68, δείχνοντας αρκετές από τις δυνατότητες του φετινού ρόστερ. Και έτσι θέλει να διατηρήσει τον καλό αγωνιστικό ρυθμό της, αλλά και να τον επεκτείνει ακόμα περισσότερο.

Ο Έλληνας κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Μάρκους Σλότερ, ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην 12άδα της ΑΕΚ μετά την απουσία του από το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς για το πρωτάθλημα.

Κατά τ’ άλλα η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που άρχισε στο πρωτάθλημα, βάζοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για καλή πορεία και στο BCL της φετινής σεζόν, στο οποίο στοχεύει ψηλά.

Από την άλλη πλευρά, η Χάποελ Χολόν ταξίδεψε στην Αθήνα με πολύ καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, για το Λιγκ Καπ Ισραήλ. Οι παίκτες του Στέφανου Δέδα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον πρώτο -χρονικά- τίτλο εντός συνόρων και ήδη ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Ο Έλληνας κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στα τελευταία τεστ, άλλωστε, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, κάτι που σημαίνει πως η Χάποελ Χολόν θα παραταχθεί πλήρης στο ΟΑΚΑ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X