Champions League: Τα... φώτα στην Μαδρίτη

Champions League: Τα... φώτα στην Μαδρίτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Μαδρίτη στρέφονται τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης με την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στην Ίντερ, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς σε Μπέργκαμο, Σάλτσμπουργκ.
Το ορεκτικό της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σερβίρεται στις 19:55, όπου η Σαχτάρ θα υποδεχθεί στο Κίεβο για τον 2ο όμιλο την Γκλάντμπαχ και η Λοκομοτίβ Μόσχας την Ατλέτικο για τον 1ο όμιλο.

Το κυρίως μενού περιλαμβάνει την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Μαδρίτη ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ίντερ, αλλά και την επικίνδυνη έξοδο της πρωταθλήτριας Μπάγερν στην έδρα της Σάλτσμπουργκ. Στον 4ο όμιλο, η πάντα επικίνδυνη Αταλάντα θα υποδεχτεί την Λίβερπουλ στο Μπέργκαμο, ενώ ο Άγιαξ δοκιμάζεται στην Δανία απέναντι στη Μίντιλαντ. Στον όμιλο του Ολυμπιακού, η Πόρτο φιλοξενεί την άποντη Μαρσέιγ του Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο γήπεδο που ανδρώθηκε και μεγαλούργησε προπονητικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

1ος όμιλος

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης (19:55, Cosmote Sport 5)

Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (22:00, Cosmote Sport 8)

2ος όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γκλάντμπαχ (19:55, Cosmote Sport 8)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ (22:00, Cosmote Sport 7)

3ος όμιλος 

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός (22:00, Cosmote Sport 2)

Πόρτο – Μαρσέιγ (22:00, Cosmote Sport 3)

4ος όμιλος

Αταλάντα – Λίβερπουλ (22:00, Cosmote Sport 4)

Μίντιλαντ Άγιαξ (22:00, Cosmote Sport 9)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X