ΑΕΚ: Ενοχλήσεις και ο Ινσούα -«Παίζει» για βασικός ο Μιτάι

ΑΕΚ: Ενοχλήσεις και ο Ινσούα -«Παίζει» για βασικός ο Μιτάι
Photo Credits: INTIME

Πολλά προβλήματα για τον Καρέρα ενόψει ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο (20:30) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο νέος “πονοκέφαλος” του Καρέρα αφορά στη θέση του αριστερού μπακ. Τόσο ο Λόπες, όσο και ο Μπακάκης -που κατά καιρούς έχει παίξει σε αυτή τη θέση- είναι νοκ άουτ και σε αυτούς ήρθε να προστεθεί ο Εμάνουελ Ινσούα που ένιωσε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος το κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Ιταλός τεχνικός, τουλάχιστον για το αρχικό σχήμα.

Ο ίδιος πονά και θέλει να παίξει, το ιατρικό τιμ του συνιστά να μην το ρισκάρει, αλλά σήμερα-αύριο θα παρθεί η οριστική απόφαση από την ΑΕΚ. Πάντως, ο ίδιος γενικότερα είναι σκληρή κράση… Και ίσως αυτό μετρήσει.

Ο Καρέρα πάντως έχει στο μυαλό του είναι να ρίξει στη… μάχη τον 17χρονο διεθνή Αλβανό Μάριο Μιτάι, σε περίπτωση που δεν είναι στο 100% ο Αργεντινός. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται επίσης στα “πιτς” οι Σιμόες, Γκαρσία, Λόπες, Μπακάκης, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μάνταλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X