Τζόκοβιτς για Ναδάλ: «Έπαιξε το τέλειο ματς, με εξέπληξε»

Τζόκοβιτς για Ναδάλ: «Έπαιξε το τέλειο ματς, με εξέπληξε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν γινόταν να μην παραδεχτεί την ανωτερότητα του Ράφα Ναδάλ στον τελικό του Roland Garros ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Δεν έχω πολλά να πω, νίκησε ο καλύτερος παίκτης στο court», είπε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο. «Δεν αστοχούσε και επέστρεφε κάθε μπάλα, έπαιζε εξαιρετικά από άποψη τακτικής. Ένιωθα πολύ καλά σε όλο το τουρνουά, νόμιζα ότι ήμουν σε πολύ καλή φόρμα. Σίγουρα θα μπορούσα να παίξω καλύτερα, ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Αλλά, ξέρετε, με εξέπληξε με τον τρόπο που έπαιζε, με την ποιότητα του τένις του, το επίπεδο».

Και συνέχισε: «Είναι εκπληκτικός. Έπαιξε το τέλειο ματς, ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο κατάφερα να επιστρέψω, να βρω τον ρυθμό μου στο court. Είχαμε μερικά κλειστά γκέιμ, είχα τις ευκαιρίες μου και δεν τις εκμεταλλεύτηκα. Αυτό είναι όλο. Ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης σήμερα και άξιζε τη νίκη».

Έπλεξε και το εγκώμιο του αντιπάλου του για ό,τι έχει πετύχει στο Roland Garros: «Συνεχίζει, φαίνεται να μη σταματάει. Είναι εκπληκτικό. Θαυμάζω όλα τα επιτεύγματά του, όμως ειδικά αυτό εδώ. Είναι απίστευτα τα σκορ και τα αποτελέσματα και τα ρεκόρ σε αυτό το court. Έχει χάσει μόνο δύο φορές στην καριέρα του. Έχει πάρει το τρόπαιο 13 φορές, δεν μπορείς να πεις πολλά. Αξίζει όλους τους επαίνους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X