Επιβεβαιώνουν και οι Ρουμάνοι: «Η ΑΕΚ θέλει τον Νεντελτσεάρου»

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ούφα

Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ πλέον ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου!

Οπως σας ενημέρωσε από χθες το βράδυ κιόλας το enwsi.gr η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Ενωση του προσφέρει 4ετές συμβόλαιο ύψους περίπου 400.000 ευρώ σε ετήσιες αποδοχές. Ενώ, το συνολικό deal για την απόκτησή του από την Ούφα ανέρχεται σε σχεδόν 2 εκατ. ευρώ, καθώς αναμένεται να πάρει περίπου 500.000 ευρώ και η ρωσική ομάδα για να τον πουλήσει ένα χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιο του.

Ο ίδιος ο 24χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικίος, με δηλώσεις του χθες επιβεβαίωσε το γεγονός πως είναι με τις… βαλίτσες στο χέρι για να πατήσει Αθήνα. Οπως είπε, έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και έτσι ξεκινά το ταξίδι του στην Αθήνα που μόνο… εύκολο δεν είναι από την Ρωσία και θα χρειαστεί αρκετές ώρες. Στόχος είναι πάντως να είναι αύριο εδώ και να τελειώσει η μεταγραφή του μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Αλλωστε η διορία των μεταγραφών εκπνέει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία πλέον και με την Ούφα. Και έτσι ο Νεντελτσεάρου θα είναι το επόμενο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X