Επιβεβαιώνουν και οι Ρουμάνοι: «Η ΑΕΚ θέλει τον Νεντελτσεάρου»

Επιβεβαιώνουν και οι Ρουμάνοι: «Η ΑΕΚ θέλει τον Νεντελτσεάρου»
Photo Credits: INTIME

Ρουμανικό δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού, Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Οπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr η ΑΕΚ μετά από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ιλια Ιβιτς εξετάζει δύο περιπτώσεις αμυντικών, ενώ λίγες ώρες αργότερα οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου που αγωνίζεται στη ρωσική Ούφα είναι ο ένας από τους δύο.

Την είδηση έρχεται να την επιβεβαιώσει και το ρουμανικό «Gsp»  που υποστηρίζει πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε συζητήσει με τον Νεντελτσεάρου.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο κεντρικός αμυντικός Ιονούτ Νεντελτσεάρου (24 ετών) θα μπορούσε να φύγει από την Ούφας, της Ρωσίας μέσα στις τις επόμενες μέρες, με προορισμό του την Ελλάδα.

Από τις πληροφορίες του GSP.ro, η ΑΕΚ Αθηνών είναι η ομάδα που θέλει τον Ρουμάνο διεθνή, υπάρχουν ήδη συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων και με τους εκπροσώπους του Νεντελτσεάρου.»

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X