Το πλάνο... εξουδετέρωσης Λιβάγια του Γρηγορίου

Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Μάρκο Λιβάγια διαψεύδεται και από την πλευρά του Κροάτη

Φαντάσματα βλέπουν οι Τούρκοι σχετικά με τον Μάρκο Λιβάγια!

Οπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi,gr τουρκικό δημοσίευμα της Fotomac υποστήριζε πως ο Κροάτης επιθετικός της Ενωσης έχει συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσε σε συμβόλαιο ύψους 2 εκατ. ευρώ και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία της ομάδας με τον Δικέφαλο.

Λίγη ώρα αργότερα, η πλευρά της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά δεν υπάρχει καμία κρούση, επαφή ή πρόταση για τον Μάρκο Λιβάγια. Με αυτό τον τρόπο οι «κιτρινόμαυροι» έβαλε τέλος από την πλευρά τους στις φήμες και στα «παιχνιδάκια» των Τούρκων για τον Κροάτη επιθετικό.

Διαψεύδει και η πλευρά Λιβάγια

Η πλευρά του Μάρκο Λιβάγια, ήταν επίσης ξεκάθαρη επί του θέματος. Ο ατζέντης του Κροάτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, σε επικοινωνία του με την ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με το τουρκικό club για τον πελάτη του και δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα γράφτηκαν στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Η κίνηση του Καβαλιέρε, να ενημερώσει την ΑΕΚ, ικανοποίησε τους κιτρινόμαυρους.

Οσον αφορά στην υπόθεση της ανανέωσης του Λιβάγια με την Ενωση, αυτό που μέχρι στιγμής είναι γνωστό είναι ότι υπάρχει μια σημαντική, αλλά όχι απαγορευτική διαφορά μεταξύ ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι της τάξης των 300 χιλιάδων ευρώ.  Ο Κροάτης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως και το καλοκαίρι του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X