Τότεναμ: Ο Χαρτ περνάει από ιατρικά και υπογράφει!

Τότεναμ: Ο Χαρτ περνάει από ιατρικά και υπογράφει!
Photo Credits: INTIME

Επάνοδο στο κορυφαίο επίπεδο της Premier League θα επιχειρήσει ο Τζο Χαρτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επάνοδο στο κορυφαίο επίπεδο της Premier League θα επιχειρήσει ο Τζο Χαρτ, ο οποίος περνάει από ιατρικές εξετάσεις στην Τότεναμ κι αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Μεταγραφή-έκπληξη, την δεύτερή της στο φετινό παζάρι μετά τον Χόιμπιεργκ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Τότεναμ, υπογράφοντας τον Τζο Χαρτ.

Ο 33χρονος Άγγλος κίπερ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπέρνλι, βρέθηκε από το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της Τότεναμ, όπου σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη (18/8) από τους Σπερς.

Μετά από μια εντελώς άδεια σεζόν (0 συμ.) στην Premier League με τους Κλάρετς και μόλις 3 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο επί μια εξαετία άλλοτε κίπερ της Μάντσεστερ Σίτι έψαχνε την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί ακόμη να ανταποκριθεί στο κορυφαίο επίπεδο του Νησιού και ο Ζοσέ Μουρίνιο ενέκρινε να κινηθεί η ομάδα για την απόκτησή του κι εκείνος να ενταχθεί στην τριάδα των κίπερ, πίσω από Ούγκο Γιορίς και Πάουλο Γκασανίγκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X