Ο ΠΑΟΚ στα βαθιά: Στους ανίσχυρους και παίζει 25 Αυγούστου!

Ο ΠΑΟΚ στα βαθιά: Στους ανίσχυρους και παίζει 25 Αυγούστου!
Photo Credits: INTIME

Ούτε φέτος θα σηκώσει σεντόνι στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μπεσίκτας πήρε την τρίτη θέση στην Τουρκία και το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League και έστειλε τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο.

Πάνω στο νήμα η Μπεσίκτας κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο, που δεν μπορεί να αξιοποιήσει η Τραμπζονσπόρ λόγω τιμωρίας, για τα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Γκεντσλερμπιρλιγκί, ξεπέρασε τη Σίβασπορ που ηττήθηκε με 3-1 από την Γκοζτέπε, στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι θα είναι στους ανίσχυρους της κλήρωση και οι πιθανοί αντίπαλοι του είναι η Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία, η Ραπίντ Βιέννης από την Αυστρία και η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη, η Μπεσίκτας.

Ο αστερίσκος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Τράμπζονσπορ έχει προσφύγει στο CAS καταθέτοντας έφεση κατά της απόφασης που την έθεσε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σε περίπτωση που ο σύλλογος από την Τραπεζούντα δικαιωθεί από το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο τότε θα πάρει τη θέση της Μπεσίκτας στα προκριματικά του Champions League και θα στείλει τον ΠΑΟΚ στους ισχυρούς της κλήρωσης.

Η απόφαση αναμένεται στα τέλη Ιουλίου ή στις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X