Αύριο η νέα εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Στηρίζει έμπρακτα και η ΠΑΕ ΑΕΚ

Η νέα εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει την αύριο, ενώ θα υπάρχει και ισχυρή παρουσία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η 11η εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 στο ΠΠΙΕΔ (Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια),από τις 14:00 μ.μ έως 19:00μ.μ.). Την ίδια ημέρα για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει θα πραγματοποιηθούν λήψεις μυελού των οστών.

Παράλληλα, θα έχει και πάλι ισχυρή παρουσία η ΑΕΚ με δικά της στελέχη που θα δώσουν αίμα για τη μεγαλύτερη επιτυχία της αιμοδοσίας.

Αναλυτικά:

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, από τις 14:00 έως τις 19:00 στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια).

Παράλληλα όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών (η λήψη του δείγματος γίνεται πολύ εύκολα με βαμβακοφόρο στυλεό από το εσωτερικό του στόματος).

Η αιμοδοσία /λήψη αιμοποιητικών κυττάρων – μυελού των οστών, θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Σκοπός της αιμοδοσίας είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.

Η αιμοδοσία είναι ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής.

Σημαντική επισήμανση: Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και για την ασφάλεια των εθελοντών, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 2102532048 (καθημερινά  από τις 9.00 έως τις 13.30), ώστε να προγραμματιστεί το ραντεβού τους.

Αύριο η νέα εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X