Η ΑΕΚ μόνο ως πρωταθλήτρια στο Champions League!

Η ΑΕΚ μόνο ως πρωταθλήτρια στο Champions League!
Photo Credits: INTIME

Η Ελλάδα έχει πέσει στην 17η θέση και από του χρόνου αλλάζουν τα δεδομένα με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Τώρα σημασία έχει μόνο το Κύπελλο και η κατάκτησή του από την ΑΕΚ.

Οσοι πάντως έχουν στο μυαλό τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ την μεθεπόμενη χρονιά (2021/22) μόνο ως πρωταθλήτρια του 2020/21 θα μπορέσει (και μέσω τριών προκριματικών γύρων) να διεκδικήσει θέση στα γκρουπ.

Όπως δηλαδή και πρόπερσι όταν απέκλεισε Σέλτικ και Βίντι και μπήκε στους ομίλους. Αυτό γιατί η Ελλάδα έχει υποχωρήσει στην 17η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA η οποία δίνει μόνο τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη για την μεθεπόμενη σεζόν: μία στο Champions League (ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό), καμία στο Europa League και τρεις στο Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό)!

Για να ξανανέβει η Ελλάδα στην 15η θέση και να ανακτήσει και τον δευτεραθλητή στα προκριματικά του Champions League θα πρέπει ο… Ολυμπιακός φέτος να φτάσει στον τελικό του Europa League!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X