Μιχαΐλοβιτς για Ζλάταν: «Ελπίζω να δείξει έλεος απέναντι σε έναν άρρωστο που αναρρώνει»

Μιχαΐλοβιτς για Ζλάταν: «Ελπίζω να δείξει έλεος απέναντι σε έναν άρρωστο που αναρρώνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ του Σαββάτου η Μπολόνια αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μίλαν για την 34η αγωνιστική της Serie A, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να είχε φλερτάρει, έντονα, με την Μπολόνια, μετά την εμπειρία του στο MLS, πριν επιλέξει, τελικά, να επιστρέψει στη Μίλαν.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν απάντησε για το πού θα παίζει ο Σουηδός, τη νέα σεζόν, αλλά μίλησε για τη, μεταξύ τους, σχέση. Όπως τόνισε ο Σέρβος προπονητής της Μπολόνια: “Εγώ και ο Ίμπρα είχαμε σχεδόν πιαστεί στα χέρια όταν ήταν στην Γιουβέντους. Έπειτα αποκτήσαμε φιλία όταν ήρθε στην Ίντερ. Είναι Σουηδός, ναι, αλλά οι γονείς του είναι Σλάβοι όπως εγώ και μεταξύ μας υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός”.

Στη συνέχεια, ο Μιχαΐλοβιτς είπε πως “αν τον κυνήγησα στην περασμένη μεταγραφική περίοδο; Αυτά είναι περασμένα, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει τη νέα σεζόν. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η φιλία μας θα διαρκέσει για πάντα και ελπίζω αύριο να δείξει σεβασμό και έλεος απέναντι σε έναν καημένο άρρωστο που βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης όπως εγώ. Ελπίζουμε να είναι λιγότερο κακός από το συνηθισμένο”

Σημειώνεται πως εδώ και έναν χρόνο ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δίνει μία σκληρή μάχη για να νικήσει την λευχαιμία και πρόσφατα προχώρησε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, με τον Σέρβο να δείχνει πως είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βγει θριαμβευτής στη μάχη για τη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X