Αραούχο: Οι λόγοι που στην ΑΕΚ «τρέχουν» για την παραμονή του

Αραούχο: Οι λόγοι που στην ΑΕΚ «τρέχουν» για την παραμονή του
Photo Credits: INTIME

Το σκεπτικό της ΑΕΚ για την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ «τρέχει» ώστε να τελειώνει άμεσα με την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στο ρόστερ της και τη νέα χρονιά.

Οπως αναφέρει η SportDay, από τους κιτρινόμαυρους έγινε κίνηση για την αγορά του. Αν και ο ίδιος ψάχνει ακόμα τον καλό εαυτό του και χάνει ευκαιρίες που δεν τον τιμούν με βάση την ποιότητά του, στο Μαρούσι και τα Σπάτα γνωρίζουν ότι η παραμονή του είναι απαραίτητη. Η επιστροφή του «Τσίνο» και η παρουσία του Καρέρα, για παράδειγμα, άλλαξαν πλήρως την αγωνιστική συμπεριφορά του Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος έγινε πιο ομαδικός. Πέραν από τη δουλειά του Μάσιμο, ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Αραούχο.

Επίσης, ο Αργεντινός βελτίωσε την ψυχολογία του Λιβάγια. Ταιριάζουν οι δυο τους και ο Μάρκο απογειώθηκε αγωνιστικά με την παρουσία του φίλου του. Η παραμονή του Σέρχιο είναι και ένα μήνυμα στον Κροάτη.

Από κει και πέρα, στο Μαρούσι θέλουν να τελειώνουν με τον Αραούχο όσο παραμένει ο Ραμίρες στο τιμόνι της Λας Πάλμας. Αν αποχωρήσει, ίσως μπλέξει η κατάσταση. Επειδή όμως σκέφτεται να αποχωρήσει, η διαλλακτικότητα μπορεί να οριστικοποιήσει την παραμονή του Αργεντινού. Με το επιχείρημα ότι «εμείς εσένα ξέρουμε και με σένα θέλουμε να κλείσουμε τη μεταγραφή». Κολακεία, που ίσως αποδειχτεί καταλυτική με βάση τον ψυχισμό του Ραμίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X