Να μπει STOP στο αρνητικό σερί για την ΑΕΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Τρία ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρία ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για την ΑΕΚ. Στο 2-2 με Αρη για το πρωτάθλημα, πάλι 2-2 με τον Αρη στην παράταση για το κύπελλο και ήττα 2-1 από Ολυμπιακό για τα πλει οφ της Super League.

Μια δύσκολη εβδομάδα που συνεχίζεται με έναν ακόμη «τελικό», αυτή την φορά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η αλήθεια είναι ότι η «Ενωση» μετά την καραντίνα δεν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις. Μετράει μόλις μια νίκη σε πέντε ματς. Ηταν το 2-0 στην Κρήτη επί του ΟΦΗ. Εκτός από εκείνο το «διπλό», έχει τρεις ισοπαλίες (ΠΑΟ 1-1, Αρη 2-2 και 2-2 στην παράταση με ήττα όμως 2–1 στο 90λεπτο) και την ήττα από τον Ολυμπιακό (2-1). Προ καραντίνας είχε κολλήσει στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος πριν το lockdown, ενώ δεχόμενη πάλι γκολ είχε νικήσει 2-1 τον Αρη στον πρώτο ημιτελικό.

Ακόμη όμως φαίνεται οτι η επιστροφή στην κανονικότητα δεν έχει έρθει. Την Τετάρτη στην Τούμπα είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X