Λίβερπουλ: «Οι κόκκινοι επιστρέφουν 106 μέρες μετά» (VIDEO)

Λίβερπουλ: «Οι κόκκινοι επιστρέφουν 106 μέρες μετά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Βίντεο με αφορμή την φετινή σεζόν της Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βίντεο με αφορμή την φετινή σεζόν της Λίβερπουλ, η οποία είναι κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο έπειτα από 30χρόνια ανέβηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης των «κόκκινων».

Στην δράση επιστρέφει την Κυριακή (21/6) η Λίβερπουλ, η οποία παίζει στο «Γκούντισον Παρκ» με αντίπαλο την Έβερτον για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χρειάζεται έξι βαθμούς, προκειμένου να στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια Αγγλίας έπειτα από 30 χρόνια.

Ωστόσο τα πράγματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, που ξέσπασε κάνουν την φετινή σεζόν ιδιαίτερη για τους «κόκκινους», που ετοιμάζονται για την στέψη τους μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Για τον λόγο αυτό στον λογαριασμό της αγγλικής ομάδας στο Twitter ανέβηκε ένα βίντεο, το οποίο έχει να κάνει με την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση αλλά και για το πόσο κοντά βρίσκεται στην επίτευξη του στόχου της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X