Ενομπακάρε: «Θέμα» με τα τροφεία του

Ενομπακάρε: «Θέμα» με τα τροφεία του
Photo Credits: INTIME

Η καθυστέρηση για την μεταγραφή του Μπράιτ Ενομπακάρε στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη (ξαφνική) κίνηση της ΑΕΚ στο μεταγραφικό τοπίο εν μέσω αγώνων, έγινε με τον Μπράιτ Ενομπακάρε.

Εισήγηση του ίδιου του Μάσιμο Καρέρα που είχε πάρει το ΟΚ από τμήμα σκάουτινγκ του Αντόνιο Κόντε, παλαιότερου συνεργάτη του στην Γιουβέντους. Ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μία εβδομάδα, όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι εκπρόσωποι του Ενομπακάρε έκαναν κάποιες τελικές συζητήσεις πριν λίγες ημέρες στα γραφεία της Ενωσης, ενώ και ο ποδοσφαιριστής πέρασε τον πρώτο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων.

Η καθυστέρηση για Ενομπακάρε

Ωστόσο, έχει σημειωθεί μια σημαντική καθυστέρηση στο επίσημο κομμάτι της μεταγραφής του Ενομπακάρε στην ΑΕΚ. Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, είναι τα τροφεία που απαιτεί η Γουλβς για τον παίκτη που άφησε ελεύθερο πριν λίγο καιρό.

Ο 22χρονος είναι προϊόν των Ακαδημιών της βρετανικής ομάδας έχοντας αγωνιστεί στα τμήματα Υποδομής της. Μέτρησε μάλιστα με την U23 της Γουλβς 27 παιχνίδια και όταν προωθήθηκε στην πρώτη αγωνίστηκε σε ακόμη 49. Οπότε έχει παρουσία και στην πρώτη ομάδα, κάτι που απαιτείται για να δικαιούται μια ομάδα τροφεία ενός ποδοσφαιριστή.

Η θέση της Γουλβς για τα τροφεία

Στην πρώτη επαφή για τον Ενομπακάρε, η ΑΕΚ φαίνεται ότι είχε πάρει το «ΟΚ» ότι δεν θα ζητήσουν τροφεία οι Βρετανοί και θα έστελναν χαρτί παραίτησης των αξιώσεων τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει ακόμη. Από τη στιγμή που οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ θα πάρουν στα χέρια τους αυτό το επίσημο χαρτί, τότε θα προχωρήσει και η υπόθεση, που έχει δρομολογηθεί εδώ και μέρες. Αν δεν γίνει αυτό, τότε τίποτε δεν αποκλείεται διότι ανεβαίνει το κόστος, ενώ είχαν συμφωνηθεί άλλα προηγουμένως. Να θυμίσουμε πάντως, ότι η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τον Ενομπακάρε για συμβόλαιο μέχρι το 2023 και ετήσιες αποδοχές που φτάνουν περίπου στις 300.000 ευρώ.

Πάντως, ο Καρέρα λέει τα καλύτερα για τον Νιγηριανό και ανυπομονεί. «Προφανώς και γνωρίζω τον Ενομπακάρε. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι παίκτης της ΑΕΚ. Όταν θα είναι, θα τον προπονήσω» είχε πει πρόσφατα ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X