Στον… αέρα παραμένει ο Πέρισιτς

Στον… αέρα παραμένει ο Πέρισιτς
Photo Credits: INTIME

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ιβάν Πέρισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ιβάν Πέρισιτς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ στη Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, η διοίκηση της γερμανικής ομάδας δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του.

Το αρχικό ποσό που είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες ήταν κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, αλλά λόγω των συνθηκών, που δημιούργησε η πανδημία, οι Βαυαροί δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της, η Ίντερ δεν αξιώνει το αρχικό ποσό και θα ικανοποιούνταν αν έβαζε στο ταμείο της περί τα 15 εκατ. ευρώ. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα, ωστόσο, για την ώρα, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Πάντως, για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, ενδιαφέρον, τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο, έχουν εκφράσει ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X