«Η ΑΕΚ είναι εξαιρετική επιλογή για τον Ενομπακάρε-Είναι γρήγορος με καλή τεχνική»

Ενομπακάρε: «Ερχομαι την Πέμπτη στην Ελλάδα και υπογράφω στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο ασίσταντ στην εθνική Νιγηρίας για τον 22χρονο παίκτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε θα έρθει αύριο το βράδυ στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Για τον 22χρονο Νιγηριανό μίλησε στο gazzetta, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Νιγηρίας U-23 και ασίσταντ στην εθνική Ανδρών, Ιμάμα Αμαπακάμπο και τόνισε πως Πρόκειται για γρήγορο ποδοσφαιριστή με ικανότητα στο σκοράρισμα, καλή τεχνική, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως φορ.

Αναλυτικά όσα είπε

«Ο Μπράιτ Ενομπακάρε είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο κάλεσα στην Εθνική ομάδα της Νιγηρίας (U-23) γιατί πιστεύω στις δυνατότητες του. Μπορεί να μην τα πήγαμε καλά στα ματς που δώσαμε Κύπελλο Εθνών Αφρικής (U23), ωστόσο ο Μπράιτ με τις εμφανίσεις του άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Ακτή Ελεφαντοστού και Νότιο Αφρική. Πρόκειται για γρήγορο ποδοσφαιριστή με ικανότητα στο σκοράρισμα, καλή τεχνική, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως φορ.

Το γεγονός πως στα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Αγγλία δείχνει το βεληνεκές του ως ποδοσφαιριστής. Ενδεχομένως να μην βρίσκεται στο επίπεδο για την Εθνική Ανδρών της Νιγηρίας, όμως διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να τα καταφέρει. Θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι εξαιρετική επιλογή για την καριέρα του. Στην Ελλάδα εάν βρει την απαιτούμενη σταθερότητα στο παιχνίδι του και τον εμπιστευτούν θεωρώ πως η πορεία του θα είναι ανοδική. Αν παραμείνει συγκεντρωμένος θα τα καταφέρει. Ταλέντο διαθέτει, αν συνεχίσει να δουλεύει είναι στο χέρι του να πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη καριέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X