Τάνκοβιτς: «Είμαι ψημένος για να έρθω στην ΑΕΚ»

Τάνκοβιτς: «Είμαι ψημένος για να έρθω στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα.

Η πλευρά του Σουηδού εξτρέμ πρόσφατα έριξε γέφυρες επικοινωνίας προς την πλευρά της ΑΕΚ και μίλησε με τον Ίλια Ίβιτς προκειμένου να διερευνήσουν από την αρχή τις πιθανότητες της συνεργασίας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει οι εκπρόσωποι του 25χρονου μεσοεπιθετικού έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους, αφού έχουν καταλάβει πως τα χρήματα που ζητούσαν πριν από καιρό (και η αλήθεια είναι ότι τα είχαν βρει αρχικά στη Τζένοα, ωστόσο το deal εκεί χάλασε όταν υπήρξαν διοικητικές αλλαγές), δεν πρόκειται να τα βρούνε πουθενά στην αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση απόκτησης του Τάνκοβιτς όχι μόνο είναι εφικτή, αλλά είναι πολύ πιθανή. Ωστόσο όπως διεμήνυσε ο Τεχνικός Διευθυντής του «Δικεφάλου» στους εκπροσώπους του παίκτη της Χάμαρμπι θα πρέπει να κάνουν υπομονή, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την πανδημία και τις «ζημιές» που προκάλεσε.

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, η κρίση ενδέχεται να δημιουργήσει ευκαιρίες και για αυτό το λόγο ο Ίβιτς έχει μάτια και αυτιά στραμμένα προς την αγορά της Ισπανίας, της Ολλανδίας και της Αγγλίας, ενώ ο Μάσιμο Καρέρα δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει γνωριμίες και επαφές σε Ιταλία και Ρωσία.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι αυτό που βγήκε χθες από το περιβάλλον του Τάνκοβιτς αναφορικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και το πως βλέπει ο ίδιος το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος.

Όπως λοιπόν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Τάνκοβιτς ζήτησε να πάρει πληροφορίες από scout που δραστηριοποιείται στη χώρα μας και έχει επαφές με τις μεγάλες ομάδες. Στις κουβέντες που έκανε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο του εκμυστηρεύτηκε πως η ΑΕΚ είναι μία από τις ομάδες που σκέφτεται πολύ σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι ψημένος για να έρθω. Μου αρέσει πολύ το project που μου έχουν παρουσιάσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ειδικά το νέο γήπεδο», φέρεται να ήταν τα λόγια του Τάνκοβιτς, ο οποίος φέρεται να έχει αποκαλύψει ακόμα πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Χάμαρμπι, διότι αναζητά μία μεγαλύτερη πρόκληση για την καριέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X